Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Аркада-Банк

Національний банк України прийняв рішення ліквідувати банк «Аркада», повідомляється на сайті НБУ.

Рішення від 24 вересня 2020 року про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку прийняте за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

25 серпня Нацбанк вніс «Аркаду» до категорії неплатоспроможних. Фонд гарантування вкладів оголосив конкурс серед інвесторів, які б хотіли купити банк або створити на його базі перехідний банк. У січні 2019 року НБУ призупинив операції «Аркади» з залучення коштів від фізичних осіб.

Понад 90% вкладників банку «Аркада» (більше п’яти тисяч осіб) отримають вклади в повному обсязі. Розмір їх вкладів не перевищує гарантовану Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суму в 200 тисяч гривень. Загалом Фонд забезпечить виплати гарантованої суми вкладникам в обсязі 285 мільйонів гривень.

Міський голова Києва Віталій Кличко доручив «Київміськбуду» здійснити аудит житлових комплексів «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах» з метою завершення будівництва об’єктів.

На початку вересня суд арештував президента банку «Аркада» Костянтина Паливоду. Суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді 60 днів тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 21 мільйон гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button