Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Аркада-Банк

Четвертого вересня у залі суду заарештували президента банку «Аркада» Костянтина Паливоду, повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Шевченківський районний суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді 60 днів тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 21 мільйон гривень.

Фото: пресслужба прокуратури Києва, скріншот із відео facebook.com/ArkadaNedobudovi

Паливоду підозрюють у привласненні 50 мільйонів гривень із фондів фінансування будівництва ЖК «Еврика» та «Патріотика».

25 серпня Національний банк вніс банк «Аркада» до категорії неплатоспроможних. Фонд гарантування вкладів оголосив конкурс серед інвесторів, які б хотіли купити банк або створити на його базі перехідний банк.

У січні 2019 року Нацбанк призупив операції «Аркади» з залучення коштів від фізичних осіб.

Банк також планував збудувати ЖК «Патріотика на озерах» на території зеленої зони на Осокорках, де місцеві жителі вимагають облаштувати екопарк. «Аркада» розраховувала продати близько 13 тисяч квартир. На Осокорках, поміж озерами Небреж і Тягле, планувалося звести 43 будинки заввишки 26-27 поверхів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button