Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 Фото: виставка «Світ солодощів» (facebook.com/zelenbud)

На Співочому полі відкрилася виставка хризантем з десяти композицій, присвячена «Світу солодощів», повідомляє КО «Київзеленбуд». Її створили із 30 тисяч хризантем.

«Уявіть, ви фотографуєтеся із трьохметровим тістечком, яке пахне квітами. Цьогорічну виставку присвячено смаколикам. Створюючи «Світ солодощів», ми не обмежувалися якимись рамками. Тож на локаціях можна побачити всі можливі ласощі: зефір, шоколад, льодяники, тістечка й пончики. І все це з улюблених осінніх квітів», – розповів виконувач обов’язків генерального директора КО Олексій Король.

Керівник компанії-оператора Співочого поля Grand Event вважає, що виставка сподобається і дітям і дорослим, які зможуть «зануритися в казковий світ і зробити чимало оригінальних фото».

Фото: виставка «Світ солодощів» (facebook.com/zelenbud)

Виставка триватиме до 1 листопада 2020 року.

Це не перша тематична виставка КО. Нещодавно на Співочому полі проходила виставка «Мульт-ленд». Київзеленбудівці створили фігури Angry Birds, Білосніжки та семи гномів, Аладдіна, Жасмін та Джина, Посіпак, Міккі Мауса та інших.

В 2019 році на «Співочому полі» відкрили виставку «Квіткова Еллада». На ній – 17 композицій з більш як 150 тисяч квітів. Вони «символізують грецьку міфологію, світ давньогрецьких богів і сюжети Іліади». Тоді КО планувало зафіксувати національний рекорд України з найбільшої кількості квіткових інсталяцій до давньогрецьких міфів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button