Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: pinterest

У публічній бібліотеці імені Лесі Українки з’явилася послуга реставрації старих, пожовклих пошкоджених фото. Вона передбачає сканування, опрацювання у спеціальних програмах і запис на носії, повідомляється на сайті бібліотеки.Також у бібліотеці сформують електронну базу рідкісних фотографій.

Фотографії, що зроблені на фоні київських вулиць, об’єктів архітектури у різні періоди історії міста, у фотосалонах відомих фотографів Києва (із зазначенням на фото ательє ), в старовиннних домашніх інтер’єрах киян – бібліотека оцифрує, реставрує безоплатно, але за згоди на їхнє розміщення в цифровій бібліотеці «Київ».

Послуга коштуватиме від 50 до 100 гривень в залежності від складності роботи.

Фото: lucl.kiev.ua

У бібліотеці повідомили, що другим етапом реалізації проєкту буде організація навчання навичкам роботи з програмами для створення на основі фотографій красивих тематичних колажів з текстами і елементами графіки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button