Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Kevin Mueller, Unsplash

З 30 жовтня до 1 листопада в Києві проходитиме перший хакатон у сфері спорту і розваг – Sport And Entertainment Hackathon.

«Незважаючи на те, що протягом року по всій країні проходить понад 100 хакатонів, жоден із них не присвячений спорту. Тому Міністерство молоді та спорту України та Український фонд стартапів проведуть спеціалізований хакатон, щоб допомогти українській спортивно-розважальній сфері трансформуватися й адаптуватися до сучасних умов», – повідомляють оганізатори.

Учасникам пропонують створити проєкт у рамках спортивної, кіберспортивної або розважальної тематики на готову тему або на обрану за власним бажанням.

Ментори з різних галузей працюватимуть з учасниками для перевірки ідей, доопрацювання проєктів та підготовки до презентації перед журі. Крім того, учасники отримають додаткові інструменти та інфраструктуру для тестування своїх проєктів на базі партнерів заходу.

Участь у хакатоні можуть взяти всі, кому цікаві сфери спорту, кіберспорту і розваг. Заявку можна подавати індивідуально або з командою, зі своїм проєктом або вирішувати з нуля завдання від організаторів. Реєстрація триває до 25 жовтня включно на сайті.

Подія відбудеться у приміщенні Всеукраїнського молодіжного центру (ВМЦ).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button