Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Компанія Google додала нову функцію «Hum to search» («Наспівай, щоб знайти») в свій додаток і голосового помічника. Тепер у користувачів є можливість знаходити будь-яку пісню шляхом її наспівування або насвистування – алгоритми пошуку розпізнають мотив і підберуть відповідну композицію.

Наразі функція доступна iOS-користувачам англійською мовою і на 20 мовах – Android –користувачам. Надалі компанія буде збільшувати кількість доступних мов. В компанії кажуть, що ідеальний слух не потрібний, досить, щоб ваш «спів» був наближеним до оригіналу, а машинні алгоритми спробують витягти звідти потрібну інформацію.

Щоб скористатися функцією, потрібно відкрити останню версію програми Google на своєму смартфоні або знайти віджет пошуку Google. Потім потрібно натиснути на значок мікрофону або на кнопку «Пошук пісні» і вимовити фразу «що це за пісня». Потім потрібно наспівувати мелодію протягом 10-15 секунд.

Також ви можете знайти пісню, яка грає прямо зараз. Якщо для пошуку пісні по наспівуванню мелодії потрібно близько 10-15 секунд, в залежності від якості вашого виконання, то для пошуку пісні, яка грає з колонки, потрібно максимум 2-3 секунди.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button