Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Максим Опанасенко, facebook.com/m.opanasenko

Народного депутата від «Слуги народу» Олександра Дубінського, який влітку претендував на посаду міського голови Києва, оштрафували за порушення правил паркування.

Блогер Сергій Наумович повідомив, що автомобіль Дубінського BMW Alpina B7 забрав евакуатор із Десятинного провулку, який влітку зробили пішохідним. Нардеп написав під постом, що ця інформація – фейк.

Водночас під аналогічним постом журналіста Bihus.Info Максима Опанасенка Дубінський написав, що машина належить таки йому і штраф оплачено. А також додав: «Не заздри, лох».

Фото евакуйованої автівки, facebook.com/m.opanasenko, та скріншоти коментарів Дубінського

Пізніше у коментарі виданню strana.ua Дубінський повідомив, що не засмутився через штраф.

«Я без претензій. Поставив машину в недозволеному місці, її евакуювали. Воно неприємно, але стимулює дотримуватися правил дорожнього руху, тому що багато часу і сил йде, щоб отримати (автівку). Ніяких проблем немає. Забрали одну – пересів в іншу, одну з шести, які так любить рахувати “колективна бігусятіна”», – прокоментував депутат.

Торік журналісти проєкту Bihus.info опублікували розслідування, в якому повідомляється, що родина депутата володіє 17 автомобілями. Журналісти також виявили, що з цими автівками пов’язані десятки штрафів за перевищення швидкості. На запитання про те, звідки в його матері Maserati Coupe Cambiocorsa, Дубінський відповів фразою, що стала мемом: «Мама любить швидкість».

Перед тим, як потрапити до Верховної Ради у 2019 році, Дубінський працював журналістом, зокрема вів програму «Гроші» на телеканалі 1+1. За оцінкою «Детектор медіа», Дубінський послідовно відстоював інтереси власника каналу Ігоря Коломойського.

Днями Bihus.info оприлюднив розслідування, в якому йдеться про те, що у 2014 році, працюючи на телеканалі 1+1, Дубінський створював фейкові репортажі про секс-робітниць на Майдані під час протестів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button