Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Народні депутати від «Слуги народу» Олександр Дубінський, Олександр Ткаченко та Микола Тищенко заявили про наміри взяти участь у праймеріз для визначення кандидата на посаду міського голови Києва, повідомляє КиевВласть.

Олександр Дубінський. Фото: facebook.com/dubinskyi

Так, Олександр Дубінський у відеозверненні заявив, що Києвом у різний час керували «мер-алкоголік», «мер-наркоман» і тепер – «мер-ідіот». Він каже, що «втомився від туйового Києва при туйовому мері».

Перед тим, як потрапити до Верховної Ради у 2019 році, Дубінський працював журналістом, зокрема вів програму «Гроші» на телеканалі 1+1. За оцінкою «Детектор медіа», Дубінський послідовно відстоював інтереси власника каналу Ігоря Коломойського.

Розслідування Bihus.Info виявило, що Дубінський володіє 24 квартирами та 17 автомобілями. «Мама любить швидкість», – так прокоментував сам депутат той факт, що частина власності записана на його матір.

Олександр Ткаченко. Фото з його Facebook-сторінки

Олександр Ткаченко – гендиректор групи 1+1 Media з 2008 до 2019 року – у відеозверненні заявив, що настав час зробити Київ містом для людей, «а не для ненажерливих чиновників і забудовників».

Записане на Відрадному та опубліковане у Facebook звернення прокоментував Дубінський: «Так ви з Борщаги! Це багато чого пояснює».

Микола Тищенко з Володимиром Зеленським. Фото: facebook.com/NikolayTishenko

Микола Тищенко заявив про свій намір брати участь у виборчих перегонах на телеканалі Україна 24. «Я не просто йду на вибори мера, якщо Володимир Олександрович (Зеленський) довірить мені почесне право представляти інтереси нашої команди в моєму рідному місті, я виграю вибори», – зазначив він.

Тищенко довгий час працював на телебаченні як ведучий та учасник різних телешоу. Він є також власником мережі ресторанів «Наша карта», один із яких – «Велюр» – нещодавно потрапив у епіцентр скандалу.

Також відеоролик до Дня Києва записав депутат від «Слуги народу» Олександр Качура. На ньому він старанно читає вірш про столицю. Видання вважає це натяком на наміри брати участь у праймеріз. До Верховної Ради Качура був адвокатом партії «Слуга Народу» та компанії «Квартал 95».

19 травня депутати фракції «Слуги народу» звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням ініціювати праймеріз серед потенційних кандидатів у мери Києва і отримали попередню згоду. Зеленський також заявив, що на виборах мера Києва підтримає кандидата від провладної партії.

Вибори міського голови мають відбутися наприкінці жовтня 2020 року.

На обкладиниці: фото пресслужби КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button