Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Vladimir Proskurovskiy, unsplash.com

Сервіс із замовлення таксі Uber запустив у Києві послугу Pool Chance. Ця опція надає можливість розділити поїздку в одному автомобілі з іншим пасажиром. Київ стане першим містом, в якому запрацює послуга Pool Chance, повідомляє AIN.UA.

Опція у застосунку Uber для смартфону дає змогу розділити поїздку з іншим пасажиром, слідуючи в одному напрямку. Розділити поїздку в одному авто можуть не більше ніж дві особи, при цьому вартість поїздки для кожного з них буде дешевшою, ніж в Uber X.

Фото: AIN.UA

Також пасажири зможуть отримати до 30% кешбека. Відсоток і точна сума – динамічні. Зекономлені кошти будуть додані в гаманці пасажирів у вигляді UberCash після поїздки: ці кошти потім можна буде використовувати для оплати наступних поїздок.

За словами голови з розвитку Uber у Центральній і Східній Європі Георгія Соколянського, Київ уже не раз був серед перших міст, де компанія запускала нові послуги.

«Оскільки люди в нашому місті дуже відкриті для інноваційних послуг у сфері мобільності, Київ уже не раз був в числі перших міст, де ми запускали такі нові послуги як Uber Green або Uber Shuttle. Саме тому ми також вибрали Київ одним з перших міст в світі, де буде працювати Pool Chance», – прокоментував Георгій Соколянський.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button