Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Harley-Davidson

Американський виробник мотоциклів Harley-Davidson презентував свій перший електричний велосипед. Serial 1 має вийти у березні 2021 року.

Дизайн і назва електровелосипеда відсилає до першої моделі мотоцикла Serial Number One, яку Harley-Davidson випустив 1903 року.

Компанія поки що не розголошує технічні характеристики електробайка, годі й казати про вартість. Проте з фото бачимо, що велосипед має білі шини, оздоблені шкірою сідло та кермо та глянцеву чорну раму.

Serial 1 також обладнано системою ремінної передачі та інтегрованим у раму акумулятором.

Електровелосипед вироблятиме окремий бренд Serial 1 Cycle.

Як зауважує The Verge, поки що нічого не відомо про інший концепт Harley-Davidson – електричний мопед, який презентували на початку 2019 року. Зате торік компанія випустила електричний мотоцикл LiveWire.

Концепт електромопеда Harley-Davidson

Після початку пандемії COVID-19 у США суттєво зросли продажі електровелосипедів. Більшість із них імпортовані з-за кордону. Так, торік у Штати завезли 270 тисяч електробайків, а цьогоріч обсяг імпорту, за прогнозами, сягне 500-600 тисяч.

Читайте також: Пандемія призвела до мотоциклетного буму. Чи готові до цього міста?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button