Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/a.palchevskyi

Кандидат на посаду міського голови Києва Андрій Пальчевський та кандидати у депутати від його партії «Перемога Пальчевського» подали до Окружного адмінсуду 20 позовів, у яких вимагають скасувати результати виборів у Києві, повідомляє пресслужба суду.

Зокрема, Пальчевський з однопартійцями вимагали визнати протиправними дії виборчих комісій в усіх районах Києва, а також оголосити вибори міського голови та депутатів міськради такими, що не відбулися.

Суд ці позови розглянув і відмовив у їх задоволенні. «Позивачами не надано суду жодних доказів, які б свідчили про можливі порушення», – йдеться у заяві.

Згідно з екзитполом соцгрупи «Рейтинг», «Перемозі Пальчевського» не вистачило близько 1%, щоб потрапити у Київраду.

Партія «Опозиційна платформа — За життя» звинуватила «Перемогу Пальчевського» у крадіжці голосів на дільницях у Дарницькому районі.

Головна редакторка LB.ua Соня Кошкіна у своєму Телеграм-каналі заявляла, що головним бенефіціаром «Перемоги Пальчевського» є київський бізнесмен Вадим Столар, який одночасно керує київським осередком ОПЗЖ.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня. Остаточні результати ще не відомо, проте за попередніми підрахунками, найбільшу кількість голосів на виборах мера Києва здобув чинний міський голова Віталій Кличко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button