Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23550 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/epicentrkua

Після оголошення в Україні карантину вихідного дня мережа гіпермаркетів «Епіцентр» заявила, що запроваджує «72-годинну п’ятницю».

Намір працювати у вихідні дні пояснюють тим, що продають продукти, ліки і корм для тварин. «Завозимо пальне», – жартують у пресслужбі, натякаючи на дозвіл працювати у вихідні автозаправним станціям.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов на сьогоднішньому брифінгу різко відреагував на цей пост. Головний санлікар Віктор Ляшко також підтримав позицію голови МОЗ.

«Мене просто обурив учора у соціальних мережах пост від “Епіцентру”… Хочете робити фарс на здоров’ї людей? Якщо хочете покуражитися, поїхали зі мною в реанімацію. Покуражтесь перед людьми, які помирають щодня», – заявив Степанов, запевнивши, що уряд дасть відповідь «на цей фарс і цинізм».

За минулу добу в Україні COVID-19 виявили в 11 057 осіб – це найбільша кількість з початку пандемії коронавірусу.

Кабінет Міністрів запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада. У суботу та неділю працюватимуть лише транспорт, магазини, які торгують продуктами харчування, кормами, медичними виробами, аптеки, обмінні пункти та фінансові установи, автозаправні станції. Спортзали, заклади культури, ТРЦ та непродовольчі магазини мають бути закриті.

«Епіцентр» почав відкривати продуктові відділи у своїх гіпермаркетах після початку карантину. Магазини продовжувати працювати протягом усього локдауну, за винятком окремих відділів, які перегороджували обмежувальними стрічками.

Власники мережі заявили, що давно вже не позиціюють її як мережу будівельних гіпермаркетів. Зараз розглядають можливість створення мережі аптек.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button