Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23553 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/epicentrkua

Мережа гіпермаркетів «Епіцентр» повідомляє, що у вихідні дні працюватиме виключно онлайн і видаватиме товари в центрах видачі замовлень торговельних центрів.

Натомість у будні дні роботу гіпермаркетів продовжать до 24:00 і до останнього покупця.

Спершу, після оголошення карантину вихідного дня, «Епіцентр» написав жартівливий пост про «72-годинну п’ятницю». Мовляв, мережа продає продукти, ліки і корм для тварин, тож може не зачинятися у суботу та неділю. Це викликало хвилю обурення й, зокрема, різку реакцію з боку Міністерства охорони здоров’я.

Після цього «Епіцентр» заявив, що у вихідні продаватиме лише дозволені товари, такі як харчові продукти, засоби гігієни, ліки тощо. У мережі також зауважили, що не згодні з усіма карантинними заходами, проте мають намір їх дотримуватися.

Та вже за кілька годин на сторінці мережі з’явилася заява про те, що у суботу та неділю працюватимуть тільки центри видачі замовлення.

У свою чергу, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що таке рішення керівництво «Епіцентру» ухвалило після «роз’яснень» від МВС. Він запевнив, що поліція прослідкує, щоб у вихідні працювали лише центри виконання онлайн-замовлень.

Зазначимо, «Епіцентр» почав відкривати продуктові відділи у своїх гіпермаркетах після початку карантину. Магазини продовжувати працювати протягом усього локдауну, за винятком окремих відділів, які перегороджували обмежувальними стрічками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button