Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 Фото: health.24tv.ua

На ремонт лікарні «Феофанія» Державного управління справами з початку 2020 року витратили 13,3 мільйона гривень, повідомляє «Українська правда»,

За даними єдиного веб-порталу використання публічних коштів spending.gov.ua, у лікарні проводили ремонт нерухомості, автомобілів, побутових приборів, а також медичних приладів.

Найбільше коштував ремонт «асфальтового покриття прилеглої території, що поряд з клубом-столовою» – за це в березні сплатили двома траншами 491 тисячу гривень та один мільйон гривень.

Поточний ремонт та технічне обслуговування наркозно-дихальних апаратів, ремонт апаратів УЗД, капітальний ремонт автоматичних дверей в приймальному відділені та ремонт лінійних прискорювачів обійшлись в майже 3,4 мільйони гривень.

Зараз там лікується президент Володимир Зеленський, який захворів на COVID-19. Він перебуває в ізольованій палаті з окремим кабінетом, де обладнано спецзв’язок для відеозустрічей. Вартість одного дня перебування Зеленського в клініці становить майже вісім тисяч гривень.

«Феофанія» – медичний заклад, уповноважений на оперативне, стаціонарне, діагностично-консультативне лікарське обслуговування державних службовців, працівників дипломатичного корпусу. Там також надається реабілітаційна допомога військовослужбовцям та медичні послуги іншим громадянам.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button