Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23268 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» заявила про намір повернути харчування пасажирів у потягах і чекає на ідеї щодо нових послуг від бізнесу, повідомляється на сайті перевізника.

«Є комерційні організації, які бажають надавати такі послуги. Ми зі свого боку готові стати платформою та тестувати різні формати. Головне, що ми вимагаємо, щоб враховувалися нові реалії, зокрема, епідемічна ситуація», — заявив виконувач обов’язків члена правління компанії Олександр Перцовський.

Наразі розглядається варіант інтеграції у систему онлайн-продажу квитків окремої опції — замовлення їжі у поїзді. Наприклад, пасажиру буде запропоновано певне меню, яке заздалегідь буде підготовлено та передано у вагон провідникам згідно із замовленням. Такі послуги можна буде протестувати, а потім провести відкритий конкурс та масштабувати на всі поїзди.

Окрім харчування, «Укрзалізниця» готова розглянути бізнес-плани щодо надання у поїздах й інших послуг.

Зараз у поїздах «Інтерсіті+» та «Інтерсіті» пасажири можуть придбати питну воду, холодні напої, а також продукти харчування в індивідуальній упаковці та готові страви, які попередньо розфасовані в щільно запаковану тару та не потребують розігрівання. Реалізація продуктів харчування у швидкісних поїздах здійснюється на підставі агентського договору з ТОВ «Вог Кафе». У поїздах далекого сполучення пасажири можуть придбати холодні напої та кондитерські вироби.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button