Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з відкритих джерел

На курорті Арабатська стрілка з’явиться сафарі-парк «Арабатська савана». Під вольєри для диких тварин відвели два гектари території, а ще на двох хочуть зробити ділянку майже справжньої африканської савани, повідомляє місцеве видання «Новий день».

Дирекція сафарі-парку придбала у розпліднику на Західній Україні двох антилоп нільгау – молодого трирічного самця і чотирирічну самичку. У планах переселення до арабатської саванни зебр, антилоп канна та інших тварин.

За словами директора сафарі-парку Олексія Гетта, зараз майбутню арабатську савану почали огороджувати та зонувати.

Видання «Херсонці» пише, що з зоопарків та притулків, які потрапили в зону бойових дій в Донецькій та Луганській областях, відправили на Арабатську стрілку 18 муфлонів, блaгopoдниx оленів і лaнeй. За словами Олексія Гетта, тварини прибули виснажені, голодні та з психологічними травмами після обстрілів. Раніше з зони бойових дій туди евакуювали мавпу, лева та ведмедя.

Арабатська стрілка – це найдовша в Європі коса, її протяжність понад 110 кілометрів, а ширина від двох до десяти кілометрів. Коса розділяє море і затоку – з одного боку Азовське море, з іншого Сиваш.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button