У Києві відкрили заклад, який імітує атмфосферу японських пабів
За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.
За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У Києві відкрили Torisho Izakaya Sushi Bar, який поєднує формати суші-бару та традиційного японського пабу ідзакая, повідомляє Barout.
В Японії ідзакая – недорогі паби, поширені повсюдно, але найбільше – в районі залізничних станцій. У них подають передусім пиво, саке і рисову горілку сьотю, а до них пропонують великий вибір закусок. В інтер’єрі зазвичай є барна стійка та столики. Прийнято відразу подавати гостю закуску – або коштом закладу, або як плата за посадку.
Новий київський заклад розташовано на мінус першому поверсі ресторану японської мережі Torisho, що на вулиці Шота Руставелі, 12. Компанія, яка реалізувала проєкт, також раніше запустила Menya Musashi та 3B Cafe.
«Ми хочемо максимально передати атмосферу японського формату ідзакая, створивши автентичне місце з традиційною кухнею та напоями, де люди почуватимуться невимушено», – зазначають власники.
У Torisho Izakaya пропонують чотири види саке вартістю 69-149 гривень за 50 мл, п’ять настоянок на основі саке (29 гривень за 50 мл) і рисове пиво власного виробництва. Також є «саке -буми» – поєднання саке з пивом (59 гривень за 200 мл) і авторські коктейлі.
За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта. Готують, до прикладу, нігірі (19-45 гривень), гункани (35-65 гривень), хосомакі (29-105 гривень), футомакі (69-159 гривень) та урамакі (105-195 гривень).
До 25 листопада діє 25% знижка на всі суші. З усім меню можна ознайомитися за посиланням.
Інтер’єр прикрасили деревом і неоном. Додали малюнки французького художника-анімаліста Paiheme, а на полицях розмістили колекцію манги One Pice.
Години роботи Torisho Izakaya – 13:00-15:00, 18:00-21:00.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті