У Києві відкрили заклад, який імітує атмфосферу японських пабів
За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.
За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 316 днів. За цей час ми опублікували 26448 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: Barout
У Києві відкрили Torisho Izakaya Sushi Bar, який поєднує формати суші-бару та традиційного японського пабу ідзакая, повідомляє Barout.
В Японії ідзакая – недорогі паби, поширені повсюдно, але найбільше – в районі залізничних станцій. У них подають передусім пиво, саке і рисову горілку сьотю, а до них пропонують великий вибір закусок. В інтер’єрі зазвичай є барна стійка та столики. Прийнято відразу подавати гостю закуску – або коштом закладу, або як плата за посадку.
У багатьох ідзакая саке наливають у дерев’яні горнятка масу – прийнято наливати до самого краєчку. У Torisho Izakaya масу використали для оформлення подачі коктейля. Фото: facebook.com/torisho.izakaya
Новий київський заклад розташовано на мінус першому поверсі ресторану японської мережі Torisho, що на вулиці Шота Руставелі, 12. Компанія, яка реалізувала проєкт, також раніше запустила Menya Musashi та 3B Cafe.
«Ми хочемо максимально передати атмосферу японського формату ідзакая, створивши автентичне місце з традиційною кухнею та напоями, де люди почуватимуться невимушено», – зазначають власники.
Фото: Barout
У Torisho Izakaya пропонують чотири види саке вартістю 69-149 гривень за 50 мл, п’ять настоянок на основі саке (29 гривень за 50 мл) і рисове пиво власного виробництва. Також є «саке -буми» – поєднання саке з пивом (59 гривень за 200 мл) і авторські коктейлі.
За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта. Готують, до прикладу, нігірі (19-45 гривень), гункани (35-65 гривень), хосомакі (29-105 гривень), футомакі (69-159 гривень) та урамакі (105-195 гривень).
Алон Тан. Фото: facebook.com/torisho.izakaya
До 25 листопада діє 25% знижка на всі суші. З усім меню можна ознайомитися за посиланням.
Інтер’єр прикрасили деревом і неоном. Додали малюнки французького художника-анімаліста Paiheme, а на полицях розмістили колекцію манги One Pice.
Фото: Barout
Години роботи Torisho Izakaya – 13:00-15:00, 18:00-21:00.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті