Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вчора ввечері на вулиці Олеся Гончара в центрі Києва під асфальт провалився сміттєвоз, повідомляє ТСН. Весною «Київавтодор» проводив ремонт цієї вулиці. Нагадаємо, що комунальні підприємства підпорядковуються КМДА, яку очолює Віталій Кличко.

Сміттєвоз заднім колесом провалився під асфальт та не міг самостійно виїхати з ями. Щоб підняти авто, знадобилася спецтехніка. Близько 23:15 автокран «Київської служби порятунку» підняв сміттєвіз з ями. Через аварію рух вулицею Гончара в столиці перекрили.

25 квітня на вулиці Гончара розпочався середній ремонт. Тоді оновлювали покриття на ділянці між площею Перемоги і вулицею Гоголівською. Роботи проводилися декілька місяців.

Нагадаємо, аби замінити проблемну тепломагістраль на Саксаганського, знадобилось 19 аварій та щонайменше дві автівки, які потрапили у провали асфальту.

Фото: tsn.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button