Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23606 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будь-який співробітник компанії «Лінія комфорту» дасть швидку відповідь: немає більш простого, економічно вигідного і функціонального пристосування, ніж автоматичний шлагбаум.

Шлагбауми дуже популярні серед складських компаній, бізнесів, медичних та торговельних центрів. Часто шлагбауми встановлюють в житлових комплексах, дачних кооперативах, або просто на територіях, де недоцільно встановлювати ворота.

Комплектація шлагбаумів

Шлагбаум – це легкий і маневрений пристрій, який складається:

  • з тумби, де знаходиться привід;
  • рейки – стріли, яка перегороджує проїзд;
  • опори, яка допомагає рейці не пригинатися, якщо вихідна ширина отвору велика;
  • двох пультів дистанційного керування,
  • ключа для розблокування вручну,
  • світловідбивачів.

За допомогою шлагбаума можна закрити проїзд шириною до 12 м. Для цього необхідно поставити два шлагбаума, що парно відкриваються, з обох сторін.

Для підключення шлагбаума необхідний доступ до мережі 220В. Запрограмувати шлагбаум зможе будь-хто. А найпростіше купити шлагбаум у компанії «Лінія комфорту» з доставкою і установкою під ключ на сайті: https://liniyacomforta.com.ua/uk/avtomatichni-shlagbaumi/ .

Тут можна придбати найбільш популярні конструкції від компаній:

 

  • «Comunello» – італійське виробництво, більша продуктивність, надійна конструкція, хороша комплектація: тумба шлагбаума, рейка, блок управління з вбудованим радіоприймачем, світлодіодне підсвічування з вибором режиму роботи, механізм розблокування ключем. Кількість абонентів – 120.
  • «An-motors» – фабричне китайське виробництво. Стандартний комплект: тумба шлагбаума, рейка, демпфер, заглушка, блок управління з вбудованим радіоприймачем, світлодіодне підсвічування з вибором режиму роботи, механізм розблокування ключем. Кількість абонентів – 256.

Вибираючи шлагбаум в «Лінії комфорту» клієнт може розраховувати на детальну консультацію виходячи із запиту, місцевості і потоку, де буде встановлено виріб, на відмінну продуктивність, оперативну доставку і якісний монтаж, а також гарантію на 1 рік.

Якщо ви бажаєте заощадити кошти, є можливість встановити шлагбаум самостійно. Ви можете подивитися на сайт компанії «Лінія комфорту». Для вас ми зняли детальне відео про програмування шлагбаумів, крім того, менеджер і майстер завжди готові відповісти на ваші запитання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button