Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Україна отримає від Європейського інвестиційного банку 640 мільйонів євро. Ці кошти підуть на реалізацію проєктів у галузі інфраструктури та транспорту, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

200 мільйонів євро будуть спрямовані на реалізацію проєкту «Міський громадський транспорт України ІІ», який передбачає закупівлю близько 500 одиниць електричного громадського транспорту для 18 українських міст, повідомив Криклій.

Попередньо це Сєвєродонецьк, Вінниця, Ужгород, Черкаси, Кременчук, Біла Церква, Мелітополь, Кам’янське, Хмельницький, Тернопіль, Кривий Ріг, Дніпро, Луцьк, Запоріжжя, Львів, Полтава, Одеса та Чернівці. Остаточний перелік міст буде відомий після ратифікації угоди з банком.

100 мільйонів євро підуть на відновлення дорожньої мережі Луганської області, а саме на ремонт двох ділянок Р-66 КПП «Демино-Олександрівка»-Сватове-Лисичанськ-Луганськ у рамках проєкту «Східна Україна: возз’єднання, відновлення та відродження (Проєкт 3В)».

Ще 340 мільйонів євро Україна отримає на розвиток муніципального транспорту, поштових відділень та іншої важливої інфраструктури східного регіону.

Фото: stockworld.com.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button