Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У потягах Інтерсіті та Інтерсіті+ відкриють доступ до перегляду ліцензійних фільмів українською мовою на платформі онлайн-кінотеатру Sweet.tv, повідомляє Mintrans з посиланням на директора Української залізничної швидкісної компанії Андрія Уманця.

До кінця року послуга буде безкоштовною. Для перегляду можна буде використовувати власний гаджет, без підключення до інтернету. Фільмотека складатиметься з 280 фільмів і мультфільмів українською мовою.

З січня 2021 року для того, щоб скористатися сервісом, потрібно буде придбати спеціальний код.

Сервіс запустили в тестовому режимі 15 грудня 2020 року в експресі «Київ-Славське». Вже на цьому тижні послуга стане доступна і на інших маршрутах Інтерсіті+.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» у швидкісних потягах Інтерсіті+ запровадила бізнес-ланчі для пасажирів. На вибір можна придбати м’ясний або вегетаріанський варіанти обіду.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button