Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Український стартап Kray став переможцем Startup World Cup Ukraine і отримав право представляти Україну на фіналі конкурсу в США. Команда отримала можливість поїхати на фінал Startup World Cup у Кремнієву долину і позмагатися за головний приз в мільйон доларів.

Kray – перші в світі автоматичні дрони для внесення засобів захисту рослин і підживлення у польові культури з індустріальною продуктивністю (до 470 гектарів на день), які зменшують вартість внесення речовин на 90% до приблизно двох доларів за гектар (на ринку США). Вони дозволяють фермеру позбутися втрат врожаю, пов’язаних з внесенням, та застосувати нові технології частого підживлення, які обіцяють приріст врожайності на 20-40%.

Дрон використовує систему комп’ютерного зору для відстежування траєкторії польоту, перешкод і регулювання висоти. Беспілотник може обробити до 1,2 тисяч акрів землі за день, а його максимальна швидкість може досягати 113 кілометрів на годину.

Всього у фіналі українського збору прийняли участь 12 команд стартапів. Startup World Cup – міжнародний конкурс-пітч стартапів, що охоплює більше 60 країн світу.

Фото: facebook.com/watch/kray.technologies

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button