Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Президент України Володимир Зеленський доручив уряду опрацювати питання щодо створення в 2021 році української авіакомпанії, яка буде користуватися літаками держпідприємства «Антонов».

Зеленський запропонував державним замовникам продовжити роботу щодо нових контрактів на виготовлення Ан-178 вже з наступного року, а Кабміну – опрацювати питання про створення у 2021 році української авіакомпанії, яка буде користуватися літаками «Антонова».

У листопаді Кабінет міністрів схвалив концепцію Державної цільової науково-технічної програми розвитку авіаційної промисловості на 2021-2030 роки. Орієнтовний обсяг фінансування програми становить 40 мільярдів гривень, з яких 20 мільярдів будуть спрямовані з державного бюджету, а решта коштів – з інших джерел.

Державний бюджет України на 2021 рік передбачає виділення 2,4 мільярдів гривень на розвиток аеропортів.

29 грудня 2020 року Кабінет Міністрів України вніс зміни до Державної цільової програму розвитку аеропортів до 2023 року, якими визначаються завдання та заходи, необхідні для приведення аеропортової інфраструктури у відповідність до міжнародних стандартів.

Раніше співзасновник авіакомпанії SkyUp Олександр Альба заявив, що українському лоукостеру загрожує банкрутство. В аеропорту «Бориспіль» також говорять про можливе банкрутство через пандемію коронавірусу.

Фото: Max Delsid, unsplash.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button