Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Директор інституту Київдормістпроєкт Володимир Воробйов розповів про капітальний ремонт вулиці Хрещатик у наступному році, пише «Вечірній Київ».

Капремонт на Хрещатику розпочнеться від Європейської площі, на місці стику бруківки та асфальту, і продовжиться до Бессарабської площі – до точки примикання бульвару Тараса Шевченка. Загалом на Хрещатику відремонтують 1165 метрів дорожнього покриття та тротуарної частини.

Воробйов розповів, що в інституті працюють, зокрема, над капітальним ремонтом вулиці з неповною заміною конструкції дорожнього одягу та капітальним ремонтом існуючих тротуарів. Також на вулиці облаштують велодоріжки та проведуть капремонт інженерних мереж. Для оновлення зовнішнього вигляду вулиці передбачено також ремонт фонтанів, заміну пошкоджених зелених насаджень, облаштування тактильних елементів покриття та світлофорів зі звуковими сигналами.

Головний інженер проєкту – Геннадій Кибальчук. Партнером у розробці проєкту є ТОВ «Архітектурна студія «Колесников».

Раніше «Київавтодор» представив проєкт капітального ремонту Хрещатика. «Хмарочос» розібрався, що зміниться після ремонту в порівнянні з ситуацією, яка існує зараз.

Фото: прес-служба КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button