Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


КП «Київський метрополітен» відреагував на зрив реалізації Громадського бюджету щодо встановлення дефібриляторів. За словами начальника метро Віктора Брагінського, переможець тендеру ТОВ «Дефгруп» нібито не забезпечив поставку та супровідні документи належної якості, а керівництво КП підписало акт рекламації та подало претензію до постачальника у встановленому законом порядку.

Сьогодні на засіданні комісії Київради з питань транспорту було прийнято рішення щодо переміщення дефібриляторів з касових залів на місця, визначені авторами проєктів на станціях. Також комісія підтримала доручення до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та Департаменту охорони здоров’я щодо вивчення можливості фінансування дозакупівлі 19 дефібриляторів міським Центром громадського здоров’я.

Він зазначив, що у рамках проєкту було лише реалізовано закупівлю аптечок.

На інформацію про те, що керівництво метро не проводить для своїх працівників курси надання першої медичної допомоги, він відповів, що на станціях метро працюють правоохоронці Управління поліції в метрополітені та представники Муніципальної варти, які кваліфіковані надавати необхідну допомогу.

Нагадаємо, КП «Київський метрополітен» не реалізував проєкт ініціативи «РеаніМетро» щодо встановлення дефібриляторів на платформах 19 станцій, який виграв Громадський бюджет-2019.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button