Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23614 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


КП «Плесо» вирубало десяток дерева на Дніпровській набережній в рамках капітального ремонту. Там, де були раніше зелені насадження, комунальники планують облаштувати технологічний проїзд для транспорту, повідомив депутат Київради Андрій Странніков.

За його словами, капремонт продовжили без попередження мешканців і без роз’яснення планів робіт. Згідно з цим проєктом, на даний момент робітники облаштовують технічний проїзд для транспорту, який буде обслуговувати пляж. Також проводяться роботи зі зміцнення підпірної стінки набережної. За словами заступника директора КП, саме тому вчора було зрізано з десяток дерев, які знаходились на цій дорозі та на місці майбутнього розворотного майданчика.

Замовник стверджує, що ці дерева неможливо було зберегти, оскільки не можна зміцнити підпірну стінку, не пошкодивши насадження. Крім того, більшість рослин проросли самосівом через плити, які так чи інакше мали намір демонтувати. Натомість комунальники обіцяють висадити нові дерева, але трохи далі, на схилі.

Фото: Євген Петренко 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button