Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Укрзалізниця складає літній розклад поїздів та їхні маршрути. Взяти участь в цьому процесі можуть всі бажаючі, заявив директор філії Укрзалізниці «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський.

Наразі УЗ збирає коментарі та пропозиції щодо маршрутів. За словами Перцовського, всі пропозиції можна відправити на спеціально створену електронну поштову скриньку – [email protected]. Зараз літній розклад складається з урахуванням пасажиропотоку попередніх періодів.

Також перевізник проводить переговори з туристичними компаніями, щоб визначити найзатребуваніші маршрути на період літніх відпусток.

У 2020 році Укрзалізниця перевезла понад 16 мільйонів пасажирів. Найбільш популярним сполученням традиційно став маршрут Київ-Харків.

Раніше компанія показала нові вагони підвищеного комфорту. Їх будуть використовувати для міжнародних поїздок відразу після карантину. У кожному купе є умивальник та пеленальний столик, а кожний вагон оснащений мультимедійною системою, душовою та відеонаглядом.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button