Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: topclub.ua

Донатів, які надсилали Яну Монастирському після пожежі в закладі Bistro Bistro, вистачить на ремонт кафе. Його планують відкрити в середині квітня, розповів ресторатор в інтерв’ю «Бабелю». Він зізнався, що в майбутньому хоче відкрити ресторан та вже замислюється над його концепцією.

Він розповів, що «дуже багато людей скинулися» на «сотні тисяч гривень». Цих грошей має вистачити на ремонт закладу. Він зізнався, що хоче великий ресторан але розуміє, що поки на нього не вистачає грошей та немає чіткої концепції для пошуку інвестора. Також він пообіцяв, якщо щось залишиться від донатів після ремонту, він віддасть їх на благодійність – «Життєлюбу» Гаріка Корогодського або «Куражу».

Монастирський поділився, що найменший донат, який йому скинули, – п’ять гривень, найбільший – десять тисяч гривень. На відновлення закладу скинулися київські відомі ресторатори, такі як власник «Чайки» і BRO Market Ігор Сухомлин, співзасновник мережі ресторанів Mafia Тарас Середюк, Діма Борисов, власник Mahjong і Spelaya Kanareyka Олексій Карпов та інші. Монастирський це прокоментував так: «Українці сруться через якісь дрібниці, але якщо якась біда, всі обʼєднуються».

Також він пообіцяв вести сторінки кафе українською мовою, так як є закон. На запитання, чи правда, що він примушує свій персонал обслуговувати людей російською мовою, той заперечив. За його словами, «все, що я примушую їх, — прибирати в кафе».

Також журналіст згадав історію, що Монастирський пропонував плювати в хот-доги людям, які не залишали чайових. За його словами, «тупенько не залишати чайових», але у Bistro Bistro ніхто цього робити не буде, а чайові у закладі самообслуговування і так рідкість.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button