Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Владислав Капиця. Фото: facebook.com/TVToronto

14 лютого у кінотеатрі «Братислава» депутат Київради від партії «Голос» Владислав Богатов вдарив стендап-коміка та співведучого програми «Телебачення Торонто» Владислава Капицю. Партія засудила поведінку свого депутата.

Інцидент стався на першому виступі стендап-туру коміка. Як повідомив Капиця, перед виступом адміністраторка попередила його, що на концерті буде «поважна людина, депутат, який допоміг нам тут» – Богатов брав участь у ремонті та активно висвітлював перебіг робіт.

У той час як на сцені виступав інший комік, Капиця помітив, що один із глядачів у залі встає та обурюється: «Припинити! Що тут, як таке може бути, які матюки?» й вимагає припинити шоу, бо «матів тут не буде». Потім депутат б’є Капицю в обличчя, вибиваючи з рук телефон, на який комік знімав відео. «Потім я блокую наступний удар, ловлю його та відштовхую», – розповідає артист. Оточуючі вивели депутата з зали, викликали поліцію. Внаслідок конфлікту Капиця, за його словами, дістав синець, садно на руці та зламані окуляри.

Пізніше Богатов заявив, що вибачився перед Капицею в смс-повідомленні та запропонував також вибачитися особисто.

«Моя реакція на стендап вашого друга була неадекватною, я не був знайомий із цим жанром і так відреагував на нецензурну лексику», – пояснює він. Водночас депутат зазначив, що його обурили образи коміка щодо арт-сцени кінотеатру «Братислави».

Партія «Голос» засудила дії Богатова, заявивши, що його поведінка є неприпустимою, а інцидент – ганебним. Запевняють, що ситуацію розглянуть на найближчих зборах фракції в Київраді.

«Щиро приносимо вибачення особисто стендаперу Владу Капиці. І тим, хто став свідком неприпустимих висловлювань та дій під час концерту. Подібна поведінка Костянтина Богатова несумісна з цінностями партії “Голос”», – йдеться в заяві партії.

Нагадаємо, торік кількадесят учасників угруповання «Традиція і порядок» напали на стендап-коміка й співведучого «Телебачення Торонто» Єгора Шатайла через жарт про радиційну родину.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button