Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: twitter.com/wendallkaters

Мер Колорадо-сіті, Техас, змушений був звільнитися після емоційного заклику до жителів «підняти дупи» й самотужки забезпечити себе теплом та світлом, повідомляє USA TODAY.

Минулого тижня три мільйони жителів штату опинилися без електрики через хуртовини та сильні морози. Генератори електростанцій та газові труби замерзли, почалися віялові відключення електроенергії.

«Ніхто вам чи вашій сім’ї нічого не винен; влада не зобов’язана вас підтримувати у такий час! Обирайте самі – тонути чи плисти! Ані місто, ані округ, ані постачальники електроенергії, ані інші сервіси вам НІЧОГО не винні! Мене дістало, що люди скиглять про допомогу! Якщо у вас немає світла, зберіться та придумайте щось, щоб ваша родина була в теплі та безпеці. Якщо не маєте води, включіть креативність, щоб вижити та забезпечити родину водою. Якщо ти сидиш вдома в холоді через відсутність електрики та чекаєш, щоб хтось прийшов і допоміг, то це тому, що ти лінивий, і це прямий наслідок твого виховання! Лише сильні виживуть, а слабкі вимруть… Підніміть дупи та попіклуйтеся про свою родину!», – написав Тім Бойд у фейсбуці.

Він також назвав сподівання на роботу міських служб та допомогу з боку муніципалітету «продуктом соціалістичного устрою».

Після хвилі обурення, яке викликали такі слова, Тім Бойд заявив про відставку. Він видалив скандальний фейсбук-пост, але в наступному ж пості заявив, що не відмовляється від своїх слів, які начебто було вирвано з конктексту: «Я лише хотів сказати, що повносправні ледарі не потребують допомоги».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button