Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олександр Рудоманов

Перехід зі станції метро «Святошин», який відкрили після реконструкції в 2020 році, знову потребує ремонту. На фото, опублікованих журналістом Олександром Рудомановим, видно, що облицювання стелі переходу частково обвалилося, видно плями від вологи, а тактильна плитка на підлозі почала відвалюватися.

Рудоманов зазначив, що, можливо, перехід доведеться знову ремонтувати, тому шо плями від протікання регулярно підфарбовують.

Згідно з проведеним аудитом, у ході ремонту були виявлені порушення на понад сім мільйонів гривень – це 31,4% від сплаченої суми. З цієї суми завдано втрат бюджету на 3,8 мільйонів та 3,1 мільйон гривень використано неефективно. У звіті вказано, що збитки завдані через неефективність управлінських рішень КП «Київблагоутрій» та недосконалий контроль за проведенням робіт.

Підземна конструкція була закрита на ремонт у вересні 2019 року. Роботи по реконструкції переходу обійшлися Києву в 22 мільйони гривень.

Нагадаємо, на початку лютого 2021 року на шляхопроводі біля станції метро «Нивки», де виявили пошкодження балок, почали виконувати гарантійний ремонт – там було виявлено дефекти захисного шару балок прогонової будови. Шляхопровід на Нивках капітально ремонтували у травні 2017 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button