Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Весна вже зовсім поряд, а отже у всіх є можливість долучитися до всеукраїнського проекту озеленення країни та посадити власне іменне дерево у Добропарку.

Доєднатися до проекту можна як родиною, так і компанією! Це – прекрасна можливість зібрати колег, друзів чи сім’ю та на свіжому повітрі висадити іменне дерево, яке адміністрація парку відзначить іменним жетоном. Тож ваш внесок в озеленення вже в квітні, з відкриттям парку, побачать десятки тисяч відвідувачів з усіх куточків країни.

На вибір адміністрація парку підібрала декілька дерев, серед яких – вишня, яблуня, груша, платан, клен, береза, черемха та ялина. Найближчі дати посадки – 20 та 27 березня. Усі умови та деталі щодо участі у проекті можна дізнатися за телефоном 8(097)5132021 або написавши у приватні повідомлення у соціальних мережах Добропарку – https://www.facebook.com/dobropark.ua

Минулого року до проекту долучилися компанія ГО «Біла птаха», CEO Club Ukraine, Артбудсервіс, вет-клініка ЦСВМ, компанія Playtika та Eva lab, Young businesses club та Business woman club, а також 30 сімей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button