Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Дар’я Шуранова

На вулиці Січових Стрільців, 30А невідомі зрізали дерево магнолії. Фото опублікувала Дар’я Шуранова. У соцмережах звернули увагу, що крона затуляла білборд з рекламою ЖК Creator City та компанії LG, яка облаштовувала систему кондиціонування для цього комплексу.

В українському представництві LG заявили, що борд розміщувала компанія Media Prostor. Вона викупила місце для реклами наприкінці осені, й у той самий період було пошкоджено дерево магнолії. Водночас замовник реклами обирав місце розташування бігборду вже у грудні, коли дерево вже було зрізане.

«Незважаючи на той факт, що LG Electronics Ukraine та ЖК Creator City не є причетним та/або відповідальним за пошкодження магнолії, ми підтримуємо обурення киян з приводу ситуації, що склалася, та маємо намір взяти участь в ініціативі озеленення Києва. Наразі, проводяться необхідні погодження з КО “Київзеленбуд” щодо належного місця та виду дерев, які будуть висаджені за участі нашої компанії та компанії-партнера», – повідомляють у LG.

У «Київзеленбуді» Дарі’ї Шурановій відповіли, що спіробітники КП УЗН Шевченківського району «обрізане дерево помітили близько двох місяців тому». Хто так вчинив – невідомо, повідомляють у підприємстві. Водночас комунальники припускають, що дерево виживе і ще зможе квітнути.

Рік тому на вулиці Січових Стрільців вже зрізали дерева, які затуляли рекламні носії. У березні про це повідомив сам «Київзеленбуд». Такі випадки трапилися за адресами Січових Стрільців, 46-48, Січових Стрільців, 93 та Іллєнка, 31. Комунальники звинуватили операторів реклами. В Асоціації операторів зовнішньої реклами пригрозили подати до суду за такі припущення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button