Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Запровадження тритижневого локдауну – вже від завтра, 20 березня – внесло зміни у культурне життя Києва. Зокрема, фестиваль документального кіно Docudays UA, який триватиме 26 березня до 4 квітня, змушений перейти в онлайн. Подія вже другий рік припадає на локдаун, тому організатори заявляють, що цього разу були готові до переведення активностей в онлайн.

Основним майданчиком Docudays UA стане онлайн-кінотеатр DocuSpace. Там можна буде переглянути понад 80 стрічок із конкурсної та позаконкурсної програм, а також долучитися до фестивальних дискусій та майстер-класів. Частина подій пройде в Zoom, зокрема спілкування з «книгами» в «Живій бібліотеці».

Переглянути фільми можна буде з квитками, абонементами та фестивальними акредитаціями, а долучитися до трансляцій дискусій – безкоштовно. Всім, хто раніше придбав повні фестивальні абонементи, можуть отримати захисну маску з айдентикою фестивалю і календар Docudays UA – або ж повернути абонемент і отримати повну компенсацію.

Так само другий рік поспіль локдаун припадає на дати проведення київської барахолки Кураж. Організатори вирішили перенести її на квітень. Одночасно відкрили продаж квитків на будь-який наступний Кураж з відкритою датою до кінця року. Є також можливість придбати Kurazh ID, щоб піти одразу на всі дні подій у 2021 році. Нагадаємо, ярмарок традиційно проводиться на території Виставкового центру.

50-й ювілейний кінофестиваль Молодість відбудеться 29 травня – 6 червня, якщо локдаун не буде продовжено. Організатори сподіваються, що подію вдасться провести офлайн.

Головною локацією фестиваля стане кінотеатр «Жовтень». Також облаштують фестивальне містечко під аркою Дружби народів. Зараз абонемент на всі дні коштує 250 гривень, ближче до дати відкриття його вартість зросте. Також окремі стрічки можна буде подивитися за окремими квитками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button