Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kyivmetro

На період тритижневого локдауну в Києві, який почався 20 березня, київське метро обмежуватиме вхід до станцій у пікові години, зачиняючи частину дверей у вестибюлі. Про це повідомив заступник міського голови та секретар Київради Володимир Бондаренко.

«Будуть вводитися обмеження щодо входу до станцій метрополітену, щоб уникнути масового скупчення людей, як у вестибюлі, так і в рухомому складі. Якщо велика кількість людей в ранкові або вечірні години пік, – частина дверей у вестибюлі станцій буде закриватися, і відповідно потік людей буде мінімізуватися», – зазначив Бондаренко.

Одночасно наземний громадський транспорт працюватиме в половину свого навантаження. У салон пускатимуть пасажирів відповідно до половини місць.

З 20 березня Київ увійшов у червону епідеміологічну зону через збільшення кількості хворих на коронавірус. Локдаун триватиме з 20 березня по 9 квітня. Що буде заборонено, читайте докладніше в новині.

Читайте також: Локдаун у Києві: як проходитимуть Docudays UA, Молодість і Кураж?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button