Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Corinne Kutz, unsplash.com

81% співробітників після дистанційної роботи з дому не хочуть повертатися до офісного, докарантинного режиму роботи. До такого висновку прийшли експерти Гарвардської школи бізнесу після опитування 1,5 тисяч жителів США, повідомляє CNET.

27% опитаних сподіваються домовитися з керівництвом і продовжувати працювати з дому, 61% згодні поєднувати, тобто їздити в офіс два або три рази на тиждень.

Повністю повернутися до режиму роботи офлайн згодні 18% респондентів. При цьому більшість з них – люди з дітьми і одружені.

51% опитаних перед поверненням в офіс планують зробити щеплення, 71% хотіли б вийти тільки після вакцинації всього населення. Половина учасників опитування після повернення на робоче місце продовжить носити маски та дотримуватися соціальної дистанції, і очікують цього від інших.

Це вже не перше опитування. Влітку минулого року редакція AIN.UA провела опитування 587 людей. Воно показало, що українці ще не готові повертатися до колишнього режиму роботи – майже 40% віддадуть перевагу і далі працювати з дому.

Також в опитуванні, проведеному дослідницькими інститутами IGES та Forsa, взяли участь по сім тисяч найманих працівників. З тих, що регулярно працюють з дому, 56% зізналися, що це продуктивніше за роботу в офісі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button