Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kiev.klab

На території ботанічного саду Університету біоресурсів і природокористування, що в Голосіївському лісі, зрізали вікові дуби. Клуб Коренного Киевлянин повідомив про 17 дерев.

Працівники показали акти на зрізання сухостійних дерев. Водночас на фото не видно ознак сухостійності. Частину деревини вже вивезли.

Фото: facebook.com/kiev.klab

Тим часом у Держекоінспекції уточнили виданню Обозреватель, що інспектори, які виїхали на місце, встановили видалення 12 дубів, одного клену та однієї берези.

При цьому повідомили, що дерева зрубали представники ботанічного саду НУБіП на підставі акту обстеження зелених насаджень, в якому зазначено, що дерева тривалий час перебували в аварійному та сухостійному стані.

Фото: facebook.com/kiev.klab

На території ботанічного саду НУБіП, який є об’єктом природно-заповідного фонду, ростуть декілька вікових дубів з охоронним статусом. Їхній вік сягає 500-600 років, а обхват стовбура – 5-5,5 метра.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button