Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Luis Tosta, unsplash.com

Збережена урядом ціна на електроенергію для населення на рівні однієї гривні 68 копійок за кіловат-годину діятиме до першого травня 2021 року, йдеться в постанові Кабміну.

Таку ціну нараховуватимуть мешканцям гуртожитків, багатоквартирних будинків, дачним та дачно-будівельним кооперативам, садовим товариствам та гаражно-будівельним кооперативам.

Ціна на електроенергію також не зміниться для юридичних осіб, які є власниками майна, що використовується для поселення переселенців. Поточна ціна залишається і для релігійних організацій.

24 березня уряд підтримав Рішення про збереження ціни на електроенергію для населення на рівні однієї гривні 68 копійок після 31 березня 2021 року. Держкомпанія «Енергоатом» продовжить постачати електроенергію для людей за поточною ціною.

З першого січня 2021 року в Україні перестав працювати пільговий тариф на електроенергію, яким платили 90 копійок за перші 100 кВт/год. Відтоді вартість почала розраховуватися за єдиною ціною – одна гривня 68 копійок за кіловат/годину.

Даний медіа проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку, наданій через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Грантоотримувач Проєкту - Журнал Хмарочос несе повну відповідальність за зміст публікацій, який не обов`язково відображає позицію USAID або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button