Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 85 днів. За цей час ми опублікували 24656 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Evgen Loyuk, зі сторінки facebook.com/petro.olenych

Голова КМДА Віталій Кличко призначив своїм заступником із питань здійснення самоврядних повноважень Петра Оленича. Йому також призначено надбавку в розмірі 33% від посадового окладу. Про це йдеться у відповідному розпорядженні.

Київрада погодила це призначення місяць тому. Повідомлялося, що Оленич насамперед опікуватиметься цифровою трансформацією столиці та сферою земельних відносин. В його планах – створення міського Геопорталу, який об’єднає земельні ресурси, містобудування, архітектуру, пам’ятки культури.

Оленич раніше обіймав посаду директора Департаменту земельних ресурсів КМДА. Натомість Департамент тимчасово очолюватиме його заступниця Валентина Пелих.

Рух Чесно згадує Оленича у контексті історії про продовження права оренди ділянки на вулиці Звіринецькій, де компанія «Будівельний світ» добудовує 24-поверховий ЖК «Едельвейс». Оренду подовжили на десять років без рішення Київради. Будівництво суперечить і Генплану, і виданим МУО.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button