Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23444 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/vfedosyuk

Мережа бізнес-просторів Creative States запустила шатли з доставки і розвезення резидентів на свої локації та додому, повідомив директор компанії Transflot, яка організувала перевезення, Віктор Федосюк.

Засновник & CEO Creative States Ілля Кенігштейн розповів агентству «Інтерфакс-Україна», що компанія склала сім карт маршрутів – з основних міських кластерів – і координує їх з резидентами. Ініціатива належить Creative States, а партнери, компанія Transflot, відгукнулася на пропозицію. Всі сім автобусів оснащені захисними масками та водою.

Зараз бізнес-простори працюють з дотриманням карантинних правил. Зокрема, всі резиденти працюють в масках, дотримуються меж безпеки та заздалегідь узгоджують час свого візиту.

Нагадаємо, у Києві з п’ятого по 16 квітня ввели локдаун, у рамках якого громадським транспортом можна користуватися тільки маючи спецперепустку. Місцева влада надрукувала 500 тисяч таких перепусток.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button