Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Vodafone запускає в Україні сервіс захисту автомобілю від викрадення Vodafone Guardian. Система, розроблена Vоdafone Group, працює в понад 60 країнах світу – без додаткових витрат у роумінгу.

Vodafone Guardian – це супутникова система безпеки для автомобіля з диспетчерською підтримкою українських клієнтів у режимі 24/7. Вона передбачає:

  • виклик патруля протягом 5 хвилин після отримання повідомлення про позаштатну ситуацію;
  • цілодобовий виклик екстрених служб;
  • дистанційне блокування руху за допомогою диспетчерського центру;
  • online-контроль стану автомобіля: моніторинг поїздок, заряд акумулятора, спроби включення автомобіля;
  • обслуговування за межами України.

У разі викрадення автомобіля диспетчерський центр самостійно зв’язується з правоохоронними органами та передає інформацію про місце знаходження автомобіля – доки його не знайдують і не повернуть власнику.

У Vodafone запевняють, що наразі супутникові системи автобезпеки вважаються найнадійнішим захистом автівки від викрадення. Вони відстежують сигнали тривоги від автомобіля і забезпечують зв’язок між ним і диспетчерським центром в режимі реального часу. В екстрених ситуаціях система миттєво блокує двигун автомобіля або викликає поліцію.

Vodafone Guardian передбачає прихований монтаж обладнання в салоні, а також безконтактну систему ідентифікації власника за допомогою мітки Driver Card. Це дозволяє уникнути незручного набору коду з клавіатури, а також зробити систему захисту непомітною для стороннього ока. Система не садить акумулятор, адже Vodafone Guardian вирізняється низьким енергоспоживанням. Обладнання встановлюється на спеціалізованих СТО.

Цілодобовий диспетчерський центр миттєво сповіщає власника автомобіля про виникнення позаштатних ситуацій, а також надає послуги виклику екстрених служб, у залежності від ситуації – швидкої, поліції чи пожежної служби, допомоги в дорозі.

Керувати системою зручно за допомогою мобільного додатку My Connected Car, а також через web-інтерфейс. Автовласник може самостійно вмикати режими «СТО» чи «Транспортування» в мобільному додатку, отримувати звіт про місцезнаходження авто та його переміщення, а також регулярну самодіагностику технічного стану системи.

Користування Vodafone Guardian коштує 5 699 гривень за 12 місяців, Також користувачі системи одноразово сплачують за обладнання 5 800 гривень та від 4 000 гривень за монтаж – залежно від моделі автомобіля.

Офіційним сервіс-провайдером Vodafone Guardian в Україні є компанія Benish GPS.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button