Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Громадська організація Traffic Challenge запускає хештег-марафон #SafetyChallenge #Love30 – всеукраїнське змагання серед шкільних команд з правил безпеки дорожнього руху,повідомляють організатори. Змагання відбуватиметься у три етапи протягом місяця.

Три команди-переможці отримають фінансування для своїх проєктів з поліпшення безпеки дорожнього руху у розмірі: 50 тисяч, 20 тисяч та 10 тисяч гривень. Також за перемогу у спеціальних номінаціях учасники отримають цінні призи, а 100 шкіл – комплекти світловідбивних жилетів.

Зареєструвати свою команду можна до 26 квітня. Старт змагання заплановано на 29 квітня. Команди-учасники марафону мають складатися з восьми людей, які проводитимуть громадські акції з безпеки дорожнього руху за участю школярів усіх вікових категорій, а також вчителів та батьків. Фото- та відеозвіти про виконання кожного етапу команди публікуватимуть у Facebook та Instagram з хештегами #SafetyChallenge та #Love30.

Ціллю марафону є зниження смертності та травматизму дітей на дорогах України. Таким чином організатори хочуть підняти рівень безпекової грамотності населення, поширювати світові практики з безпеки на дорозі й заохочувати дітей та підлітків втручатися у питання власної безпеки.

Змагання реалізується в рамках Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді Traffic Challenge та ІІ декади Дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеної Генеральною Асамблеєю ООН у світі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button