Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: TimMcDonald

В торгових центрах у Сінгапурі з’явилися 60 ізольованих кабінок для роботи з похвилинною оплатою, повідомляє ВВС. Свою розробку вони описують як робочий простір нового типу.

Користувачам подібних боксів надається стіл, крісло, вентилятор і доступ до Wi-Fi. Всередині потрібно перебувати в масці. Відвідувачам не можна приносити туди їжу і напої. Передбачається, що гості повинні протирати за собою поверхні, однак фактично ці правила ніхто не контролює. За дотртмання чистоти відповідають співробітники торгових центрів.

Вартість оренди подібного приміщення становить три долари за годину. Проєкт робочих кабінок запустила сінгапурська компанія Switch. За словами підприємців, вони переслідували дві мети – дати людям можливість за доступними цінами змінити обстановку.

Щоб скористатися боксом, потрібно завантажити спеціальний додаток. Після цього – зареєструватися біля входу у молл, а потім безпосередньо біля кабінки. Журналіст BBC зняв будку на деякий час. За його словами, йому в цілому сподобався новий досвід, однак він не хотів би працювати в таких умовах довше двох годин.

Британський бізнес-психолог Джесс Бейкер зауважив, що такі кабінки можуть бути популярні серед тих, хто шукає недорогу альтернативу роботі з дому.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button