Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Київська комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити суворий карантин ще на два тижні – до 30 квітня. Таке рішення ухвалили, бо «епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується».

«У нас немає іншого вибору. Інакше медична система не впорається з такою кількістю хворих. Інакше смертей буде ще більше», – заявив міський голова Віталій Кличко.

Так, до 30 квітня в місті залишаться закритими всі школи і дитячі садочки; весь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками; заклади громадського харчування працюють тільки на виніс чи доставку.

За минулу добу Києві виявили 1457 хворих на коронавірус. Померли 47 людей.

«Не зменшується кількість госпіталізованих пацієнтів і хворих у важкому стані. Загалом у стаціонарах медзакладів столиці сьогодні лікується 4261 хворий на коронавірус. 3173 пацієнти – у важкому стані. Кисневу підтримку отримують 3728 людей. Під апаратами ШВЛ – 65 хворих. Заповненість ліжок в комунальних медзакладах сьогодні – майже 71%», – наголосив мер.

Кількість нових випадків за добу в Україні. Графік: worldometers.info

Кількість активних випадків в Україні. Графік: worldometers.info

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button