Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Міністерство цифрової трансформації

28 квітня Кабінет міністрів прийняв постанову про спрощений порядок реєстрації ФОП на сайті Дія, повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Минулого року на Дії запустили реєстрацію ФОП онлайн, яка дозволяє відкрити відкрити бізнес за 10-15 хвилин.

Завдяки новій постанові ФОП можна буде відкрити ще швидше, запевняють у Мінцифри. Весь процес реєстрації проходитиме без участі чиновника. Заявка надійде до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

«Автоматична реєстрація ФОП зменшить адміністративне навантаження на реєстраторів та скоротить тривалість реєстраційної процедури. Це буде найзручніша та швидка послуга для бізнесу без черг у держорганах та без корупції. Це наша візія. У кінцевому результаті усі державні послуги мають ставати автоматичними та виключати людське втручання», — зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Послуга буде доступною після презентації на Diia Summit, який відбудеться у травні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button