Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23644 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Oксана Драчковська/Марина Кiзiлова

Українські художники-ілюстратори створили серію робіт «Київ після пандемії». Пофантазувати про місто після карантину запропонував митець Сергій Майдуков.

Художник опублікував 16 робіт, які нібито прикрашають обкладинки вигаданого видання The Kyivite.

«”Київ після пандемії” – на такий воркшоп потрапили люди, які зробили обкладинки уявного журналу The Kyivite, що є троюрідним пасинком The New Yorker і що б’ється за увагу з The Parisianer, The Tokyoier, The Montrealier, The Bruxeller і ще з парочкою», – написав художник.

Воркшопи відбулись 24-25 квітня у просторі Kooperativ. Роботи від Андріани Чуніс, Oксани Драчковської, Грасі Олійко відзначені як найкращі та будуть представлені у міському публічному просторі. За словами художника, рівень української ілюстрації щороку бере новий рівень.

Митець розповів, що в деяких людях за період карантину проявились одночасно стійка воля до життя та втома. «Мені здається, що в нас пропорційно зросли дві протилежних якості у ставленні одне до одного: рівень поваги та водночас нервозність. Я маю на увазі незнайомих між собою людей в місті», – вважає Майдуков.

Грася Олійко/Андріана Чуніс

Яна Бойко/Іван Кипібіда

Олена Лондон/Ані Григорян

Юлія Вус/Женя Олійник

Ксенія Олефіренко/Анастасія Щербань

Оксана Бойко/Олеся Бачинська

Данил Штангеєв/Софія Покорчак

Всі фото: Сергій Майдуков

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button