Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Консалтингова компанія UGBN development з Чехії анонсувала свій новий проєкт під назвою Circle B15. Допис у Facebook проілюстровано світлинами модерністського автобусного парку №7, що у Дарницькому районі.

Представники UGBN development повідомили The Village Україна, що зараз вони розглядають декілька варіантів використання автопарку. Компанія буде діяти в інтересах інвесторів з Нідерландів.

«Ми розглядаємо декілька варіантів використання вказаної споруди. Зараз очікуємо інформацію від “Київпастрансу” щодо технічного стану. У телефонній розмові нам повідомили, що вони планують робити технічне обстеження. UGBN development запропонувало виконати таке обстеження в інтересах інвесторів та Київпастрансу», – розповіли в UGBN development.

Зараз автопарк перебуває в комунальній власності. За даними KV, великий обсяг комунального майна на Бориспільській, 15 на незрозумілих підставах в 2017-му та 2019-му роках був відчужений в приватну власність.

Споруда була побудована у 1973 році і є прикладом радянського модернізму та індустріальної архітектури. Американське видання CNN писало, що автопарк – «найразючіший приклад радянського модернізму», «прихована реліквія» попередньої доби, яка «раніше вважалася інноваційною будівлею».

У 2015 році автопарк перестав функціонувати і зараз перебуває в аварійному стані.

UGBN development – це консалтингова інжинірингова компанія, заснована в Чехії. Компанія надає послуги не лише з проєктування, а й з будівництва та технічного обстеження.

Всі фото: facebook.com/UGBNdevelopment

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button