Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kyivpride

Через ситуацію з пандемією коронавірусу ПрайдМісяць 2021 пройде не у червні, а у вересні. Дати та умови проведення оголосять згодом, як і інформацію щодо Маршу Рівності, повідомляє КиївПрайд.

Тим часом обрано організаційний комітет цьогорічного КиївПрайду, до якого увійшли Amnesty International Ukraine, Гей-альянс Україна, ГО «Інсайт», медичний центр «100% життя», Асоціація ЛГБТ LIGA, Мережі параюристів, ГО «Когорта» та Національний ЧСЧ-консорціум.

Починаючи з 2020 року традиційний ПрайдТиждень розширили до місяця. У цей час тривають різні заходи, присвячені правам ЛГБТ-людей, такі як кінопокази, дискусії тощо.

Торік ПрайдМісяць, який мав відбутися влітку, також переносили на осінь через COVID-19. А Марш рівності провели у червні онлайн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button