Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

У 21 громаді в дев’яти областях України запрацював чат-бот СВОЇ. Його створили для покращення взаємодії місцевої влади та громадян, повідомляє Міністерство цифрової трансформації. Серед міст, у яких працюватиме чат-бот, – Київ, Одеса, Луцьк, Вінниця, Кам’янське, Тернопіль, Хмельницький і Сєвєродонецьк.

У чат-боті містяни зможуть спілкуватися з владою та впливати на її рішення, отримувати консультації щодо державних сервісів і дізнаватися новини своєї громади через смартфон.

Щоб скористатися платформою, треба перейти за посиланням у Viber чи Telegram і знайти свою громаду. Чат-бот є частиною платформи СВОЇ, до якої може приєднатися будь-яка громада. Платформа також дозволяє громадам безкоштовно створювати вебсайти, які міститимуть всю необхідну інформацію та стануть зрозумілими для будь-якої аудиторії.

Платформа Свої розроблена в рамках програми EGAP, яка впроваджується Фондом Східна Європа в партнерстві з Мінцифри та фінансується урядом Швейцарії.

Нещодавно сервіс Дія представив понад десять нових електронних послуг. Оновлення вже доступні на порталі та в застосунку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button