Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олексій Кушка

Сервіс прокату BikeNow прибрав станції муніципального велопрокату біля метро та автостанції на Видубичах. Про це повідомили в компанії.

«У зв’язку з низкою зухвалих крадіжок велосипедів, та частими випадками, коли користувачі залишають велосипеди з незачиненими замками, ми змушені прибрати зони парковки в районі метро та автостанції Видубичі», – повідомили в BikeNow.

15 березня в столиці відкрився сезон прокату велосипедів BikeNow. У цьому році сервіс почав працювати під Києвом.

Разова поїздка коштує 20 гривень за пів години. Якщо користувач купує абонемент, то перші пів години кожної поїздки входять у вартість абонемента, далі кожні наступні 30 хвилин коштуватимуть по 20 гривень. Абонемент на місяць обійдеться у 399 гривень, на квартал – 999 гривень, на сезон – 1499 гривень.

Наприкінці травня сервіс запустив прокат самокатів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button